Zasláno E-mailem

05.10.2012 09:54

Jméno: Eva Dvořáková

Váš e-mail: 

Předmět: 

Text: 
Omlouvám se, ale opět musím zareagovat – skutečně mě „bavíš“, týme... :-)) (promiň mi tykání, ale u někoho, kdo se označí jako „tým“ bez uvedení konkrétního jména a příjmení – (moje identifikace ti připadá nedostatečná??) – se vykání snad ani vyžadovat nemůže :-). Obětovala jsem část své polední pauzy, abych ti ještě napsala pár vřelých vět. Udělej si, prosím, pořádek ve své technice – osočovat někoho z hlouposti (jak jsem vyčetla mezi řádky) před tím, než si zjistím, jak že to v tom mém týmu skutečně s tím PC funguje, je skutečně poněkud neprofesionální... Použití poněkud peprnějších výrazů (dle mého názoru použitých zcela oprávněně!) z mé strany je samozřejmě důsledkem pohoršení nad nepravdivými informacemi uvedenými v onom „nějakém článku“, kde tobě nečinilo problémy udělat „rychlý rozsudek“ nad vyššími soudními úředníky – jen pro příklad připomínám: nezákonná rozhodnutí, žádná zodpovědnost, protekční pozice, neschopnost... – a poznání toho, že NĚKDO může takto veřejně, lživě a bezdůvodně někoho očerňovat! 

Svůj názor nikomu nevnucuji, pouze se (zcela přirozeně!) snažím bránit profesionální pověst své zodpovědné funkce, kterou NĚKDO bezostyšně znevažuje a také cítím potřebu se vyjádřit k něčímu lživému tvrzení o něčem, o čem evidentně vůbec nic neví! Stupidní výroky typu „potrefená husa“ zde skutečně nejsou namístě! 

A mimochodem: děkuji za péči o mé vzdělávání – ujišťuji tě, že se vzdělávám velice ráda, ochotně a při „tvořivé činnosti“ našich zákonodárců v podstatě v jednom kuse – ale trocha té orientace v českém právním řádu bych doporučila spíše tobě (obzvláště pokud máš tendenci v tomto radit práva neznalým občanům! :-), minimálně pokud jde o právní předpisy týkajících se VSÚ: řídí se zák. č. 121/2008 Sb. o vyšších soudních úřednících a vyšších úřednících státního zastupitelství, nikoli zákonem o soudech a soudcích (ale nevadí – k takovému a dalším omylům, jak jsem se měla možnost za tu krátkou dobu, co vím o tvé existenci, u tebe zajisté dochází maximálně jednou do roka, že?? :-)). V citovaném právním předpisu by ses, milý týme (pokud by sis dal tu práci a snažil se mít o VSÚ co nejobjektivnější informace), dozvěděl např. to, že pro výkon funkce VSÚ rozhodně nepostačí mít někoho známého či příbuzného na soudu, ale je třeba absolvovat tříleté (a věř mi, že ne zrovna jednoduché) studium vyšších soudních úředníků, popř. získat vysokoškolské vzdělání v oboru práva. Zodpovědnosti s sebou tato práce taky nese více než dost – zejména v poměru k odměně za její vykonávání. Ale pokud se přes to všechno domníváš, že je to takové leháro a parádička, jak z toho tvého „nějakého článku“ vyplývá, můžeš si to jít beze všeho zkusit sám. Pokud se však rozhodneš i nadále pokračovat ve své současné „profesionální“ a „bohulibé“ činnosti, přeji ti v ní mnoho štěstí, milý týme... ;-)